Pagini

sâmbătă, 2 octombrie 2010

Scandal cu bataie si jigniri intre Bianca Rus, fostul iubit si Mara Banica

Noapte agitata marti seara trecuta la Un show pacatos. Atmosfera a devenit extrem de tensionata din momentul in care Bianca Rus a incercat sa explice despre articolul aparut in "Atac la persoana", in care este acuzata de fostul ei iubit ca i-ar fi facut sex oral intr-un club.Prezenta in platou, detinatoarea ziarului Mara Banica nu a putut sa se abtina si sa nu se ia de ea. Spiritele s-au incins, jignirile s-au tinut lant de ambele parti, iar bruneta si fosul iubit au fost la un pas de a se bate in direct!
 Atac la Persoană a publicat un interviu cu fostul iubit al Biancăi Rus, cântăreaţă şi prezentatoare la Etno Tv, care susţine că aceasta i-a făcut sex oral, beată moartă, într-un club, la scurt timp după ce s-au cunoscut.


Bianca, vedetă la Etno Tv, susţine pe de altă parte că fostul iubit, Valentin Ene, nu este un om demn de "atenţia" ei. "Nu vreau să dau curs atacurilor unui frustrat. Pe Valentin îl cunosc dintr-un anturaj de prieteni comuni. Nu l-am recunoscut ca fiind iubitul meu niciodată. El este disperat să apară în presă şi în emisiuni".

"Era moartă de beată şi a pus ochii pe mine în seara aia. A făcut ea ce-a făcut şi m-a târât în toaletă, unde mi-a făcut sex oral. După care m-a pus să-i achit nota de plată”, povesteşte Vali despre prima întâlnire cu Bianca. Cu toate acestea, relaţia celor doi a continuat vreme de 3 luni. “Ajunsesem să nu-i mai suport beţiile. Cum ieşeam într-un club, fie că era cu prietenii mei sau cu ai ei, ştiam deja ce va urma. Bianca bea o sticlă de whisky singură şi începea scandalul" a spus Valentin, potrivit Atac la Persoană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu